De filmpjes op Youtube zijn gemaakt door enthousiaste mensen met goede bedoelingen. Het valt wel op dat de meeste filmpjes nogal slordig met de techniek werken, waardoor men helaas vaak naast de EFT-energiepunten klopt in plaats van erop. Hierdoor werkt de techniek minder krachtig of zelfs alleen dankzij het placebo effect (psychologische verlichting door sterk ergens in te geloven).

Ook met de affirmatie zinnetjes benaderen de meeste EFT filmpjes op Youtube de emotionele problemen te rationeel, zodat er onbedoeld veel emotionele lading kan blijven zitten na de EFT oefening.

In de EFT cursus bij Balans-Training leer je precies waar de juiste EFT-energiepunten zitten, hoe je deze bij jezelf en anderen kunt vinden en met welke affirmatie zinnetjes je alle emotionele lading helemaal kunt neutraliseren!

EFT bij Balans-Training onder begeleiding van professioneel Psycholoog (lid NVPA) garandeert verantwoorde hoge kwaliteit. Cursus EFT met echte praktijkvoorbeelden in combinatie met inspirerende lesmethode en interactie.

Bij een patroon van steeds terugkerende emoties en stress hangt de effectiviteit van EFT sterk af van de manier waarop het probleem benaderd wordt. In de cursus EFT zul je ontdekken dat het doorbreken van deze nare patronen eenvoudiger kan zijn dan je denkt, door EFT te gebruiken met hoe emoties zich in het hier en nu manifesteren. Verspil geen kostbare tijd en klop je Vrij!

0